it takes two to tango ®
Organiseert workshops, teambuildings, congressen, seminaries, .. .. en heeft als doel het juiste evenwicht te bereiken tussen uw ideeën, budget en verwachtingen. Op een flexibele en professionele manier realiseren wij uw event met de metafoor tango.

Pasted GraphicTango is music,
a dance, a way to see the world,
a philosophy, a feeling, a sensitivity, an emotion."
(Horacio Ferrer)Pasted Graphic


" Mijn aandacht voor het gebruik van mijn tijd is subtieler geworden. Een tangodans duurt niet lang. Als danser krijg je slechts een paar kansen om het karakter, het passionele en het 'schone' van de dans mee te bepalen. Het draait er niet om een nummertje neer te zetten. Als danser moet je er steeds voor zorgen om op het juiste moment op de juiste plaats de juiste pas te zetten of aan te geven.
In mijn professionele situatie ben ik alerter geworden. Mijn tango-ervaringen hebben mij geleerd om tijdens vergaderingen op het juiste moment te interveniëren. Ik stel niet langer vragen om te scoren bij collega's. Mijn vragen zijn een invitatie tot samenerking. Ik ben via het aanleren van de tango bescheidener, rustiger en nederiger geworden."

Pasted Graphic

"Precies door het respecteren van je eigen territorium en dat van je (tango)partner leer je de rol van leider en volger perfect aanvoelen en inschattten. Zelfs op een afstand. Een beklijvende ervaring."
Pasted Graphic

"Aanvankelijk had ik twee danspartners. Een op mijn niveau en een gevorderde. Toen de gevorderde partner besefte dat mijn danskennis onvoldoende was, nam zij de leiding over. Zij danste zo goed dat ze al mijn fouten accepteerde en er zelfs op anticipeerde. Ik raakte steeds meer gefrustreerd omdat ik niets bijleerde en de dominantie van mijn partner moest ondergaan. Weet dat ik een man ben. En van een man wordt doorgaans verwacht dat hij de leiding neemt."

Pasted Graphic