it takes two to tango ®
Organiseert seminaries, teambuildings, congressen, workshops, .. .. en heeft als doel het juiste evenwicht te bereiken tussen uw ideeën, budget en verwachtingen. Op een flexibele en professionele manier behartigen wij uw event en staan we garant voor een feilloze realisatie.

Dansen om te leren

Wat heeft leidinggeven te maken met tango dansen?
Veel, weet Stefaan Devogelaere. Daarom leert hij tijdens de Week van de verpleegkundigen en vroedvrouwen aan driehonderd deelnemers de basis van de Argentijnse tango. Intussen zal hij aantonen hoe leiden en volgen met elkaar verstrengeld zijn, en hoe beide rollen een evenwaardig belang verdienen.

Pasted Graphic

Stefaan Devogelaere is een erkend ergotherapeut en een erkend klinisch psycholoog. Hij gaf gedurende twintig jaar opleidingen in loopbaancoaching en transitiemanagement, tot hij vanuit een deelnemersgroep de vraag kreeg: HOE kunnen we deze theorie nu eens aan den lijve ondervinden? Hoe kunnen we de mensen binnen onze organisatie op een enthousiaste manier IN BEWEGING brengen? Het zette hem aan het denken, en bracht hem op het idee van it takes two to tango.

Geen verkeerde stappen

‘It takes two to tango is een alternatieve, informele leermethode om managers en medewerkers in beweging te krijgen’, verklaart Stefaan. ‘Via danssessies en aansluitende loopbaancoaching leren wij de deelnemers hun fysieke communicatie versterken en optimaliseren. Daarbij leggen we de nadruk op samenwerking, individuele groei, creativiteit, innovatie en emotioneel intelligent handelen. Bovendien is dit een ideale manier om feedback te leren geven en krijgen. Bij Argentijnse tango zijn er geen “verkeerde stappen”: de danspartners moeten overleggen en samenwerken om in evenwicht te blijven en een oplossing te vinden.’

14 oktober 2014
PASSIE VOOR COMMUNICATIE

it takes two to tango ® heeft haar licentiehouders:
SEL vzw en Samen in Zorg concreet gesteund bij de bekendmaking van een unieke initiatie-avond omtrent communicatie tussen patiënten en zorgverstrekkers.
TANGO IS COMMUNICATIE: een samenspel van geven en nemen, elkaar vertrouwen en waarderen, leiden en volgen.

Pasted Graphic


Meer informatie

Wie meer informatie wil over it takes two to tango, en de voorwaarden eigen aan een licentie voor het gebruik van onze gedeponeerde merknaam ® dan kan je terecht bij:
idemdito.devogelaere@skynet.be

PASSIE VOOR TALENT
30
1989 jaar 2019
from emotion to motion
from reflection to action